Cable management

Herkent u de wirwar aan kabels onder uw werkplek? Niet alleen ziet het er ongeordend uit, ook belemmert het u en anderen in hun werkzaamheden. Het creŽert stofnesten, zorgt voor onnodige uitval van computers en netwerken, werkt kortsluiting en daarmee brandgevaar in de hand en zorgt voor het verlies van data en functionele arbeidstijd! Door de toepassing van vele, noodzakelijke, elektronische apparatuur lijkt deze ďkabelspaghettiĒ haast onvermijdelijk. Maar dat hoeft niet!

Door gebruik te maken van cablemanagement, ordent u de kabels onder uw werkplek. Hierdoor verbetert u niet alleen uw werkplek voor uzelf, u creŽert ook een betere werksituatie voor anderen. Zo kunnen ICT medewerkers beter en sneller hun werk doen, wat de kwaliteit en prestaties van uw apparatuur en netwerk alleen maar ten goede komt. Schoonmakers kunnen sneller en beter werken, volgens het schoonmaakconvenant, wat kosten reduceert. Brandgevaar wordt vermeden evenals verlies van data en functionele arbeid. Verhuisbewegingen kunnen sneller en efficiŽnter plaatsvinden en struikelgevaar behoort tot het verleden.

Kortom, met een juiste toepassing van cable management verhoogt u de efficiency binnen uw organisatie, u zorgt voor een betere klimaatbeheersing en een betere ergonomische omgeving.

Stap ťťn

Via een analyse brengen wij uw huidige situatie in beeld. Zo bepalen we samen met u de urgente punten. Welke productoplossingen kunnen we toepassen en op welke termijn? Aan de hand van deze informatie ontvangt u een voorstel in de vorm van een offerte.

Stap twee

Na goedkeuring van de offerte gaan wij over tot uitvoering. Eventueel wordt de oude situatie vakkundig verwijderd en gesorteerd. Vervolgens wordt de monitorarm, cpu houder en de elektrificatie gemonteerd. Alle apparatuur wordt opnieuw aangesloten en weggewerkt.

Stap drie

Samen met u lopen we het hele project door. Alle bekabelde werkplekken worden gecontroleerd of deze stroom en netwerkaansluiting hebben.

Nazorg

Zodra het project opgeleverd is, kunnen er evengoed door de gebruiker bepaalde zaken worden geconstateerd die de nodige aandacht nodig hebben. Wij spreken altijd met u een datum af om deze punten in orde te maken.